Zum Inhalt springen

Wist u dat?

U werkt met klantgegevens. Hackers ook!

De vraag is niet   “of “,   maar   “wanneer“  u aangevallen wordt. Het is dus het beste om u daar zo snel mogelijk eerlijk voor te laten verzekeren. Met de cyber bescherming van de VGH bieden wij u een holistische oplossing bij schade door een cyber aanval.

Tegenwoordig spelen computers in elk bedrijf een belangrijke rol. E-mail en internet zijn standaard. De meeste bedrijven kunnen niet eens zonder netwerk en omvangrijke IT-systemen werken met leveranciers, zakenpartners en klanten. Bedrijven met grote systemen zijn vatbaar, want al één klik op een spam mail kan in elke onderneming fatale gevolgen hebben. Tegelijkertijd schreeuwt de digitalisering in het dagelijkse beroepsleven verder: processen worden met behulp van IT controle efficiënter en sneller. Daarmee stijgen ook de risico’s op cyber aanvallen.

Een beanstigend feit: cyber criminaliteit is al lang in het dagelijkse zakenleven aangekomen. Ontelbare bedreigingen liggen op een angstaanjagend hoog niveau op de loer in elke tak van een bedrijf, zoals de volgende getallen laten zien:

  • 24% van alle bedrijven in Duitsland, zijn in de afgelopen 2 jaar slachtoffer geworden van digitale bedrijfsspionage, sabotage of gegevensdiefstal.
  • 70% van alle incidenten met gegevensverlies werden veroorzaakt door een medewerker: daarvan 45% opzettelijk.
  • 94% van de Duitse ondernemers zijn niet verzekert tegen cyber aanvallen.
  • 390 miljoen soorten malware zijn er vandaag de dag wereldwijd en dagelijks komen daar 300.000 varianten bij.
  • 62% van de Duitse ondernemers is onvoldoende op een cyber aanval voorbereid.

CONCLUSIE:

Bent u op cyber aanvallen, die uw onderneming bedreigen kunnen, voldoende voorbereid? Operationele mislukkingen, schadevergoedingen en gerechtskosten kunnen u snel financieel belasten.

Consent Management Platform von Real Cookie Banner