Zum Inhalt springen

Zorgeloos ondernemen in Duitsland

Zou het niet fijn zijn professionele hulp te krijgen van mensen uit Duitsland met kennis van zaken die ook nog eens beide talen beheersen?

U bent van plan een GmbH of UG op te richten in Duitsland. Dan weet u dat deze officieel moet worden vastgelegd bij de notaris. Dit kan de notaris enkel doen wanneer u een fysiek postadres heeft in Duitsland. Dit postadres is zowel een factuur adres als ook een vestigingsadres voor uw GmbH / UG in Duitsland.

Wat bieden wij?

Wij van VGH bieden u een compleet pakket aan van diensten. Niet alleen kunnen we helpen bij het opstarten van uw onderneming, we monitoren samen met u wat uw onderneming nodig heeft om te  blijven voldoen aan de Duitse wetgeving

Onze sterke punten:

Het feit dat we dicht tegen de grens aan zitten maakt dat we kennis hebben van de Nederlandse en Duitse taal. Mede hierdoor hebben we ook een groot Nederlands klantenbestand.  

„Goed advies en altijd daar als ik hulp nodig heb. Snel en ongecompliceerd“

beoordeling klant.

Ons aanbod is laagdrempelig. We hebben een kantoor in Neuenhaus waar u te allen tijde welkom bent voor persoonlijk advies op maat. 

Wij kunnen helpen met:

  • Bemiddeling bij de notaris
  • Inrichten en beheren van een postadres
  • Doorsturen van uw post
  • Huren van een zakelijk vestigingsadres
  • Regelen van verzekeringen voor u als ondernemer en evenutele werknemers

Waarom Neuenhaus Advies Thomas Müller?

Professionele hulp ter plekke. Persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het oprichten van uw GmbH / UG. Beheersing van zowel de Nederlandse als ook de Duitse taal.

Voorsprong door jarenlange ervaring met Duitse en Nederlandse klanten.

Neem contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. We kijken er naar uit om van u te horen!

Consent Management Platform von Real Cookie Banner