Zum Inhalt springen
Startseite » Over ons

Over ons

Wie is Neuenhaus advies?

Neuenhaus advies bestaat uit een netwerk van verschillende instituties en dienstverleners. Verantwoordelijk en toonaangevend, in samenwerking met VGH Thomas Müller , Moore MKW accountants en GrensInfoPunt Euregio.

De missie van Neuenhaus advies  is het om diegenen te ondersteunen die vanuit Nederland naar Duitsland emigreren en/of in Nederland wonen maar in Duitsland werken. Neuenhaus advies ondersteund en begeleid u de zaken rondom  de Duitse bureaucratie. Kortom, staat u met raad en daad ter zijde.

Het netwerk heeft een bereik van  Notarissen, makelaars, verzekeraars, tot en met banken en onafhankelijke adviseurs.

Ook als u niet naar het grensgebied Duitsland/Nederland gaat emigreren/verhuizen – wij zijn in het bezit van Duitsland brede contacten die u hierbij begeleiden.

VGH agentschap Thomas Müller

Het VGH agentschap van Thomas Müller is al bijna 30 jaar een begrip in de gemeente Neuenhaus. De heer Müller kenmerkt zich door zijn engagement en toewijding voor zijn klanten. Zijn uitgebreide vakkennis met betrekking tot grenspendelaars heeft hij zich in de loop der jaren eigen gemaakt. Bij alle verzekeringsvragen zij het de Wettelijke Aansprakelijkheid (Haftpflichtversicherung) of Bedrijfspensioenen (Betriebliche Altersorge) is de heer Müller uw aanspreekpartner en heeft het antwoord voor u.

Het Neuenhaus Advies team van de heer Müller bestaat tevens uit twee Nederlanders die in Duitsland wonen maar in Nederland werken. Beiden collega’s ondersteunen en nemen afspraken waar ook indien gewenst in het Nederlands. In de moedertaal voelt men zich toch altijd nog het meest op zijn gemak.

Consent Management Platform von Real Cookie Banner