Zum Inhalt springen
Startseite » legal notice

legal notice

Informatie volgens § 5 TMG

Thomas Müller
VGH Verzekering Thomas Müller e.K.
Eigenaar: Thomas Müller
Dr. Picardt-Str. 45
49828 Neuenhaus-Veldhausen
Handelsregister: HRA 2306
Gerecht van eerste aanleg: Amtsgericht Nordhorn

Neem contact op met

Telefoon: +49 (0) 5941 450 0
Fax: +49 (0) 5941 450 1
E-mail: info@neuenhausadvice.nl


Redactioneel verantwoordelijk


Thomas Müller
Dr. Picardt-Str. 45
49828 Neuenhaus-Veldhausen


Geschillenbeslechting in de EU


De Europese Commissie biedt een platform voor onlinegeschillenbeslechting (OS):
https://ec.europa.eu/consumers/odr/.
U vindt ons e-mailadres in het impressum hierboven.


Beslechting van consumentengeschillen/universele arbitragecommissie


Wij zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een
de arbitragecommissie voor consumentenzaken.
Bron: https://www.e-recht24.de/impressum-generator.html

Privacybeleid

1. Gegevensbescherming in één oogopslag

Algemene informatie

De volgende informatie geeft een eenvoudig overzicht van wat er met uw persoonlijke gegevens gebeurt wanneer u deze website bezoekt. Persoonsgegevens zijn alle gegevens waarmee u persoonlijk kunt worden geïdentificeerd. Gedetailleerde informatie over het onderwerp gegevensbescherming vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming onder deze tekst.

Gegevensverzameling op deze website

Wie is verantwoordelijk voor het verzamelen van gegevens op deze website?

De gegevensverwerking op deze website wordt uitgevoerd door de websitebeheerder. U vindt hun contactgegevens in de “Opmerking over de verantwoordelijke instantie” in deze gegevensbeschermingsverklaring.

Hoe verzamelen we uw gegevens?

Enerzijds worden uw gegevens verzameld wanneer u deze aan ons meedeelt. Dit kan b.v. zijn gegevens die u invult in een contactformulier.

Andere gegevens worden automatisch of met uw toestemming verzameld door onze IT-systemen wanneer u de website bezoekt. Dit zijn voornamelijk technische gegevens (bijv. internetbrowser, besturingssysteem of tijdstip van de paginaweergave). Deze gegevens worden automatisch verzameld zodra u deze website bezoekt.

Waarvoor gebruiken we uw gegevens?

Sommige gegevens worden verzameld om ervoor te zorgen dat de website correct wordt aangeboden; presteren. Andere gegevens kunnen worden gebruikt om uw gebruikersgedrag te analyseren.

Welke rechten heeft u met betrekking tot uw gegevens?

U heeft te allen tijde het recht om gratis informatie te ontvangen over de herkomst, ontvanger en doel van uw opgeslagen persoonsgegevens. U heeft ook het recht om correctie of verwijdering van deze gegevens te vragen. Als u toestemming heeft gegeven voor de gegevensverwerking, kunt u deze toestemming te allen tijde voor de toekomst intrekken. U hebt ook het recht om onder bepaalde omstandigheden te verzoeken dat de verwerking van uw persoonsgegevens wordt beperkt. U hebt ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit.

U kunt met betrekking tot deze of andere vragen op het gebied van gegevensbescherming te allen tijde contact met ons opnemen.

Analysetools en tools van derden

Als je deze website bezoekt, kan je surfgedrag statistisch worden geëvalueerd. Dit gebeurt voornamelijk met zogenaamde analyseprogramma’s.

Gedetailleerde informatie over deze analyseprogramma’s vindt u in de volgende gegevensbeschermingsverklaring.

2. hosting

All-Inkl

We hosten onze website bij All-Inkl. De aanbieder is ALL-INKL.COM – Neue Medien Münnich, Inh. René Münich, Hauptstraße 68, 02742 Friedersdorf (hierna all-inclusive). Details vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van All-Incl: https://all-inkl .com/datenschutzinformation/.

Het gebruik van all-inclusive is gebaseerd op artikel 6 (1) (f) AVG. Wij hebben een gerechtvaardigd belang bij een zo betrouwbaar mogelijke weergave van onze website. Indien een overeenkomstige toestemming is gevraagd, vindt de verwerking uitsluitend plaats op basis van artikel 6 lid 1 lit a DSGVO en § 25 lid 1 TTDSG, voor zover de toestemming de opslag van cookies of toegang tot informatie op het eindapparaat van de gebruiker (bijv. device fingerprinting) in de zin van de TTDSG omvat. Toestemming kan op elk moment worden ingetrokken.

Orderverwerking

Wij hebben met bovengenoemde aanbieder een orderverwerkingsovereenkomst (AVV) afgesloten. Dit is een contract vereist door de wetgeving inzake gegevensbescherming, dat garandeert dat de persoonlijke gegevens van onze websitebezoekers alleen worden verwerkt volgens onze instructies en in overeenstemming met de AVG.

3. Algemene informatie en verplichte informatie

Privacybeleid

De beheerders van deze website nemen de bescherming van uw persoonlijke gegevens zeer serieus. Wij behandelen uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en in overeenstemming met de wettelijke voorschriften voor gegevensbescherming en deze verklaring inzake gegevensbescherming.

Wanneer u deze website gebruikt, worden verschillende persoonlijke gegevens verzameld. Persoonsgegevens zijn gegevens waarmee u persoonlijk kunt worden geïdentificeerd. In deze gegevensbeschermingsverklaring wordt uitgelegd welke gegevens we verzamelen en waarvoor we ze gebruiken. Ook wordt uitgelegd hoe en met welk doel dit gebeurt.

Wij willen u erop wijzen dat gegevensoverdracht op internet (bijv.

Consent Management Platform von Real Cookie Banner