Zum Inhalt springen

Nuttige verzekeringen in Duitsland

Naast de Wettelijke aansprakelijkheid, de inboedel- en opstalverzekering adviseren wij iedere klant de particuliere ongevallenverzekering.

Met een particuliere ongevallenverzekering bent u in het bezit van een wereldwijde dekking zowel tijdens uw werk als in uw vrije tijd. Naast een “Kapitalzahlung”(netto bedrag)  bij lichamelijke gevolgen van een ongeval wordt u ook ondersteund door de “Leistungslotse”. De Leistungslotse biedt u het extra aan voorzieningen en is iemand die u bij calamiteiten opvangt, adviseert en bij alle verdere uitdagingen helpt. Hij draagt zorg voor een grotendeels probleemloze afwikkeling binnen uw gezin. De “Leistungslotse” draagt zorg voor onder andere de  kinderopvang, afspraken bij de arts,  de huishouding en zelfs uw tuin. Zodat u weer zonder stress  gezond kunt worden.

Nice to know

Het voorjaar is gearriveerd en het op de fiets stappen is weer leuk.

U bent gek op uw Fiets/Ebike dan is een rijwielverzekering de juiste oplossing voor u. Voor  bijna alle schade, die uw fiets/Ebike wereldwijd  kan overkomen, bent u gedekt. Vandalisme, diefstal, defecte accu en ook bij valschade. Ook de kosten voor een vervangende fiets/Ebike na een ongeval wordt door deze verzekering gedekt.

Nieuwsgierig? Laat u zich nu informeren.

U heeft een hond?

In Nedersaksen, Bremen, Hamburg, Saksen-Anhalt, Thüringen, Berlijn en Sleeswijk-Holstein is er een verzekeringsplicht voor uw hond, ongeacht ras of grootte! Aanmelding in uw gemeente is verplicht, net zo als de Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor uw hond.

Uw hond verzekeren? Klik hier!

Facebook-Account? Online-Banking? Shopping bij Amazon?

Wie is er nu niet actief op het Internet? Uw creditcard gegevens bij Amazon zodat u snel en makkelijk kunt shoppen wie kent het niet? Maar één verkeerde handeling kan onaangename volgen hebben – ook voor particuliere gebruikers. Wie slachtoffer wordt van een “Pishingaanval” of perongeluk een bijlage met een virus opent kan in de problemen komen met ernstige, mogelijk, financiële gevolgen.

Dat overkomt mij niet? Bijna iedere tweede Internetgebruiker is wel eens slachtoffer van een vorm van Cybercriminaliteit geworden.

Wat kunnen wij voor u betekenen bij Cybercrimenaliteit?

Informeren? Klik hier!

Consent Management Platform von Real Cookie Banner