Goed verzekerd in Duitsland!

Uw verzekeringsadviseur voor als u werkt in Duitsland! 

Meer →


Neuenhaus Advies

Alle verzekeringen voor
wonen in Duitsland

Meer →

Neuenhaus Advies

Alle verzekeringen voor uw bedrijf in Duitsland

Meer →

Neuenhaus Advies

Goed verzekerd in Duitsland!

Meer →

Neuenhaus Advies

Ook voor goede
aanvullende verzekeringen

Meer →

Neuenhaus Advies uw verzekeraar in Duitsland!

Na jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche bij VGH verzekeringen Thomas Müller Neuenhaus zijn wij in 2015 met Neuenhaus advies gestart. Dit om de Nederlanders die in Duitsland wonen en werken nog beter te kunnen informeren over zaken omtrent verzekeringen en pensioenen.

De verzekeringen van Neuenhaus Advies

De verzekeringen en pensioenproducten van Neuenhaus advies worden ondergebracht bij VGH Thomas Müller in Neuenhaus. VGH staat bekend om de zeer goede prijs / kwaliteit verhouding, getuige de vele goede testresultaten in de diverse vakbladen. Neem contact op of kom bij ons langs voor een informatief gesprek. Wij bieden u tevens aanverwante diensten aan via onze partners, zie makelaardij, hypotheken.

Wie is Neuenhaus Advies?

 

Wie is Neuenhaus Advies?
 
Neuenhaus Advies zijn twee personen.
De baas Thomas Müller en zijn collega Anouk Heinen.
 
Thomas Müller is al meer dan 25 jaar zelfstandig ondernemer op het gebied van verzekeringen. Hij ondersteunt u op alle verzekeringsgebieden en is beschrikbaar voor all u vragen.
P7947198
Anouk Heinen versterkt het Neuenhaus Advies team in 2017. Anouk is geboren en getogen in Overdinkel (NL). Sinds ongeveer 10 jaar woont zij met haar gezin in duitsland.
 
P1000365